You have reached the website

Design Capsulehouder (metaal)

Draaibare metalen capsulehouder met plaats voor 24 capsules.

ONLINE EXCLUSIVE
metaal, plaats voor 24 capsules.
  • Gegevens
  • Reviews
Uiteraard verdient de Moderne Kunst van Koffie bij NESCAFÉ Dolce Gusto een uitstekend design. In samenwerking met de Finse ontwerper Harri Koskinen, presenteren wij dan ook met trots onze draaibare capsulehouder. Deze praktische capsulehouder met plaats voor 24 capsules, is dan ook een echt een onmisbaar sieraad voor in je keuken!

10 Artikel(en)

per pagina

Gemiddelde score


(2.80 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(2 reviews)
4 sterren
(2 reviews)
3 sterren
(0)
2 sterren
(2 reviews)
1 ster
(3 reviews)

10 beoordelingen

10 Artikel(en)

per pagina
Prima capsulehouder.

Prima capsulehouder

Beoordeling door Pim (Geplaatst op 26-03-2020)
Geld niet de frustraties waard

Wij hebben nu de capsulehouder 1 dag in huis en irriteren ons er nu al kapot aan. Ten eerste als je het ding wilt vullen blijven sommige maar zitten, de meesten vallen uit de gleuf naar het midden. Hierdoor is het een heel gedoe om de capsule weer eruit te krijgen. Dit leek te komen doordat de spijltjes iets te ver uit elkaar stonden. Nu, na deze iets dichter bij elkaar gebracht te hebben, blijven de meeste capsules vastzitten en blijven er nog steeds capsules uitvallen! Ten tweede vinden wij de prijs voor een metalen hekwerkje, zonder anti-slipvoetjes, die zo gammel is dat het geen 30 euro waard is en je je af gaat vragen waarom je hem uberhaup gekocht hebt. Jammer, want het was wel een leuk concept, maar wij raden het af.

Beoordeling door Patrick (Geplaatst op 08-04-2018)
Makkelijke houder

Capsules gaan er makkelijk in en uit. Vind het formaat ook goed.

Beoordeling door karin (Geplaatst op 28-12-2017)
Tevreden

Ik ben erg tevreden of mijn capsule houder die ik online heb gekocht. Cups zijn gemakkelijke in de houder te hangen en makkelijk eruit te halen wanneer je deze wilt gebruiken. Nooit problemen.

Beoordeling door Rebecca (Geplaatst op 01-08-2017)
Werkt prima

De bovenstaande negatieve reviews sluiten niet aan bij mijn ervaring. Het werkt prima, doet nu ruim een jaar bij ons dienst zonder problemen.

Beoordeling door Stefan (Geplaatst op 31-05-2017)
Goedwerkend,simpel,maar mooi

In tegenstelling tot de eerdere reviews,hebben wij geen problemen met deze capsulehouder en blijft er niets vastzitten of wat dan ook. Wij hebben juist gekozen voor deze,omdat de goedkopere,bv van Xenos,de capsules juist niet 'vasthield' ,eruit liet vallen en toch niet geschikt bleek voor deze capsules. Wij zijn prima tevreden met deze. Alleen de prijs zou wel wat naar beneden mogen,dat dan weer wel.

Beoordeling door Mirjam (Geplaatst op 26-01-2017)
Antwoord ook publiekelijk terug a.u.b

Niet steeds neem contact met ons op, ik zie graag wat voor bedrijf jullie zijn en hoe jullie klanten helpen. Al helemaal als jullie 30,49 euro vragen voor een capsulehouder/rekje //NESCAFÉ Dolce Gusto: Dag Robin, als het goed is hebben wij inmiddels telefonisch contact gehad. Mocht je hierna nog steeds vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Beoordeling door Robin (Geplaatst op 10-12-2016)
Jammer

Ik heb ongeveer een jaar terug deze houder gekocht, de cupjes blijven eruit vallen of vast zitten. Ik gebruik hem nog wel maar met hier en daar wat irritaties. Had graag gehoopt dat hij beter werkt.

Beoordeling door Koffie addict (Geplaatst op 07-12-2016)
Dit artikel werkt voor geen meter. Het is lastig om de capsules er in te krijgen

Geen goed artikel. Capsules vallen er uit. //NESCAFÉ Dolce Gusto: Wat vervelend om te horen, zou je met ons contact op willen nemen op 0800-365 2348? Dan helpen wij je graag verder.

Beoordeling door M (Geplaatst op 12-06-2016)
slechte uitvoering

Mijn zoon heeft vorig jaar een capsulehouder bij u gekocht, maar de helft van de houder kan hij maar gebruiken, aangezien de cupjes niet naar beneden zakken. Ik zou wel een nieuwe willen bestellen, maar ben bang, dat het dan weer niet goed is. Zelf heb ik echter wel een goed werkende. Wat is uw advies? //NESCAFÉ Dolce Gusto: Vervelend om te horen, zou je met ons contact op willen nemen op 0800-365 2348? Dan helpen wij je graag verder.

Beoordeling door Mieke (Geplaatst op 07-06-2016)

10 Artikel(en)

per pagina

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.