You have reached the website

Proef de smaak van jouw favoriete koffie zoals in een echte koffiebar!

Dankzij onze machines met een hogedruksysteem tot wel 15bar en onze vele verschillende koffiesoorten, breng je het koffiebar gevoel gewoon bij je thuis.

Ontdek onze koffievariaties voor jouw favoriete koffiebar. Ontdek onze koffievariaties voor jouw favoriete koffiebar.

Ontdek onze koffievariaties voor jouw favoriete koffiebar.

Of je nou fan bent van een Cold Brew koffie, een liefhebber bent van een schuimige Latte Macchiato of je je koffie het liefst zwart drinkt, we zijn er zeker van dat jij jouw favoriet zal vinden tussen één van onze 35 smaken. Één voor één gekenmerkt door hun professionele kwaliteit.

Koffie van professionele kwaliteit Koffie van professionele kwaliteit

Koffie van professionele kwaliteit

Maak zelf koffies met een perfecte cremalaag van professionele kwaliteit, dankzij de perfecte hogedruk in onze machines. De druk tot wel 15bar zorgt ervoor dat je jouw favoriete koffies kunt bereiden zoals je ze geserveerd zou krijgen in een echte koffiebar!

Precies zoals jij hem wilt Precies zoals jij hem wilt

Precies zoals jij hem wilt

Je hoeft geen barista te zijn om een Cold Brew te maken, of om een Espresso met een perfecte cremalaag te serveren. Met de exclusieve functies van de GENIO S machine kun je zelf de grootte van jouw koffie bepalen, de temperatuur instellen en de intensiteit van je koffie boosten, precies zoals jij het wilt!

Met één druk op de knop Met één druk op de knop

Met één druk op de knop

Jouw favoriete koffie bereiden was nog nooit zo makkelijk! Zet je machine aan, kies de gewenste intensiteit en de machine doet de rest om jou een perfect kopje koffie te bezorgen. Genieten maar!

Jouw koffiebar gewoon thuis