You have reached the website

Herroepingsrecht (Retouren)

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van ontvangst van je bestelling.

Het herroepingsrecht voer je uit door met ons contact op te nemen (bijv. via email, brief of telefonisch) en ons te laten weten dat je onze producten wilt terug sturen. Je kunt het modelformulier gebruiken, maar je bent dit niet verplicht.

Let op: de voordeelverpakkingen kunnen alleen als geheel geretourneerd worden

Als je onze producten wilt retourneren hou dan wel rekening met het feit dat je dit ons binnen een termijn van 14 dagen moet laten weten.

Wat gebeurt er nadat je de aankoop herroepen hebt?

Als je ons laat weten dat je de producten terug stuurt, zal je alle kosten, ook leveringskosten, terug krijgen. De terugbetaling zal binnen 14 dagen plaats vinden na dat je met ons contact hebt opgenomen. Echter zullen wij wachten met de terugbetaling tot dat wij de producten ontvangen hebben of je hebt aangetoond dat je ze hebt opgestuurd. De betaling zal met hetzelfde betaalmiddel plaats vinden als de oorspronkelijke transactie.

Contact gegevens

Nestlé Nederland
T.a.v NESCAFÉ Dolce Gusto Webshop
Antwoordnummer 1199
1180 VD Amstelveen
Telefoonnummer: 0800-3652348 (kies optie 1)