Loading...

Wegens de vele bestellingen zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden.
We verontschuldigen ons voor dit ongemak.

Winterdeal: Ontvang 49% korting* op jouw bundel met 1 Infinissima Touch en 4 dozen met 30 capsules! BESTEL HIER!

KOFFIEKORTING: - 25% korting bij aankoop van minimaal 12 dozen koffie SHOP NU!

Bezig met laden...

VRAGEN OVER ONZE VOORJAARSCAMPAGNE 2022

Hoe kom ik in aanmerking voor deze actie?
Je komt in aanmerking voor de kortingsactie als je een NESCAFÉ Dolce Gusto KRUPS machines koopt (vanaf 59 euro) tussen 01-04-2022 en 31-05-2022 en je aanmeldt voor 30-05-2022.
Hoe lang duurt het voordat ik het koffietegoed ontvang?
We streven er naar de kortingscode direct na goedkeuring van de aanvraag te versturen. Normaal gesproken zou dit niet langer dan een week duren.
Het lukt niet om de registratie te voltooien / de foto’s te uploaden, wat moet ik doen?
Het is belangrijk dat alle velden zijn ingevuld en de foto’s niet te groot zijn (maximaal 5 mb, waarbij het uploaden van de foto’s enige tijd in beslag kan nemen).
Welke gegevens moeten er op de kassabon zichtbaar zijn?
De volgende gegevens moeten op de kassabon duidelijk zichtbaar zijn: de winkelnaam, vestigingsgegevens machine, het aantal, aankoopbedrag, de datum, tijd van de aankoop (bij een online aankoop is het tijdstip niet nodig) en het bonnummer.
Waar vind ik het modelnummer van de machine?
Het modelnummer van de machine vind je bij de streepjescode op de zijkant van de doos.
Kan ik ook per post deelnemen aan deze actie?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Aanvragen kan uitsluitend via www.dolce-gusto.nl/promotie.
Ik heb mijn machine in het buitenland gekocht, mag ik mee doen aan de actie?
Nee, helaas kun je met een machine die in het buitenland is gekocht niet deelnemen aan deze actie.
Kan ik met meerdere machines deelnemen?
Nee, helaas kan dat niet. Het is mogelijk om met maximaal 1 machine deel te nemen.
Waar kan ik in de voorjaarscampagne een koffiemachine kopen?
Je kunt je machine kopen bij Amazon, BCC, Bol.com (Let op! Alleen indien de aankoop gedaan is via Bol.com direct, aankopen via een Bol.com plaza partner zijn uitgesloten van deelname), Coolblue.nl, Electronic Partner, Electroworld, Expert, Fonq.nl, Home & Cook, Makro, Media Markt, Obbink (Obbink, Boxxer, Plentyparts, Independers), Wehkamp.nl en Witgoedspecialist.
Welke machines doen mee?
Alle machines vanaf 59 euro. Voor een machine met een aankoopprijs van €59 of meer, krijg je een koffietegoed van €20 Voor een machine met een aankoopprijs van €69 of meer, krijg je een koffietegoed van €30 Voor een machine met een aankoopprijs van €79 of meer, krijg je een koffietegoed van €40 Voor een machine met een aankoopprijs van €89 of meer, krijg je een koffietegoed van €50 Voor een machine met een aankoopprijs van €99 of meer, krijg je een koffietegoed van €60
Hoe kan het koffietegoed worden ingewisseld?
Het koffietegoed is een kortingscode voor de webshop Dolce-Gusto.nl en kan gebruikt worden tot en met 31 december 2022.  Het koffietegoed kan gebuik worden op onze hele assortiment 12, 16, 30 capsules dozen en voordeelverpakking. Niet i.c.m. met andere acties of promoties. Volg de volgende stappen om de koffievoucher te gebruiken: 1. Selecteer voor minimaal de waarde van de kortingscode de gewenste koffie in de webshop van NESCAFÉ Dolce Gusto (www.dolce-gusto.nl) 2. Voeg deze aan je winkelmandje toe 3. Vul de verkregen kortingscode in het daarvoor bestemde veld in (Registratie- of promotiecodes inwisselen) 4. De aanbieding/korting wordt automatisch toegevoegd aan je mandje   Om te kunnen bestellen dien je te beschikken over...